We Manage

Amazon Web Services

We manage Amazon Web Services for you

Amazon Web Services (AWS) is een beveiligde cloud service platform, dat een breed scala aan infrastructuur biedt zoals: rekenkracht, database opslag en de levering van content. Tevens biedt AWS ook andere functionaliteiten zoals: beschikbaarheid op aanvraag, beschikbaarheid in seconden en u betaalt alleen naar wat u gebruikt.

Van alle beschikbare providers is AWS de meest volwassen cloudprovider die bestaat. Er worden voortdurend nieuwe services, technologieën en functies aan de service toegevoegd. Alleen het toegang krijgen tot deze mogelijkheden - bijvoorbeeld om uw eigen applicaties aan te passen voor de cloud of om AWS-cloudservices aan uw eigen IT-omgeving te koppelen - kan een enorme klus zijn.

Als een AWS gecertificeerde partner biedt Sentia vertrouwde, een op AWS gebaseerde cloudoplossing om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie. Sentia migreert applicaties naar AWS, ontwikkelt cloud-native applicaties en integreert applicaties in de Hybrid cloud. Wij zijn vastbesloten de cloudnetwerken te vereenvoudigen en de prestaties van uw applicatie te optimaliseren, terwijl u van het begin tot het einde kunt meekijken.

Het ‘keyword’ voor AWS is elastisch. AWS is zeer aantrekkelijk vanwege de elasticiteit en flexibiliteit, zowel voor bedrijven als voor ontwikkelaars. Bedrijven kunnen upscalen naarmate de behoeften toenemen en downscalen naarmate de vraag afneemt. Op deze manier kan uw organisatie nieuwe projecten tegen relatief goede prijzen op starten en ze later stoppen, weglaten of veranderen.
Questions?

Wij helpen u graag

Benieuwd naar welke services, technologieën en functies van AWS voor uw platform geschikt zijn? Vraag het ons!

Contacteer ons