We do

Banking

Volledig kunnen vertrouwen op uw applicaties

Wij beseffen heel goed hoe belangrijk het is voor onze klanten om altijd volledig op hun kritische applicaties te kunnen vertrouwen. Voor een betrouwbare en goed werkende IT-oplossing kunt u bij Sentia terecht. Met ervaring van bijna 20 jaar biedt Sentia een bedrijfskritische IT-outsourcing op het gebied van private en publieke cloud-oplossingen, met volledige technische applicatiebeheer.

Wij werken voor veeleisende organisaties als Achmea, Triodos, Rabobank International en Aegon. In Nederland staan financiële dienstverleners onder toezicht van de Wet op het Financieel Toezicht. In deze wet wordt een groot aantal regels vermeld waar onze klanten uit de financiële sector zich aan moeten houden. Deze regels vloeien ook voort in het partnership en de overeenkomst met Sentia. Wij kunnen u melden dat wij DNB zijn goedgekeurd. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring met het implementeren van public cloud platformen voor banken en verzekeraars.

"IT is voor ons kritisch. In basis zorgen wij ervoor dat jullie in de winter van warmte worden voorzien"

David Defour CTO Gas Infrastructure Europe
DRIVEN BY CONTINUITY

VEILIGHEID EN BESCHIKBAARHEID ZIJN ONZE HOOGSTE PRIORITEIT. ONZE ORGANISATIE EN DATACENTERS VOLDOEN DAAROM AAN ALLE ISO CERTIFICERINGEN.

Meer lezen
Questions?

Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een innovatief public cloud platform voor uw organisatie?

Contacteer ons