We do

Digital Agencies

Volledig kunnen vertrouwen op uw applicaties

Wij beseffen heel goed hoe belangrijk het is voor onze klanten om altijd volledig op hun kritische applicaties te kunnen vertrouwen. Voor een betrouwbare en goed werkende IT-oplossing kunt u bij Sentia terecht. Met ervaring van bijna 20 jaar biedt Sentia een bedrijfskritische IT-outsourcing op het gebied van private en publieke cloud-oplossingen, met volledige technische applicatiebeheer.

Digital agencies of een bedrijf dat websites bouwt, behoren ook tot de portfolio van Sentia. Wij werken voor de meest veeleisende organisaties als Dept, We Provide en One Shoe. Deze bedrijven bieden digitale diensten aan. Online zijn is een must! Wanneer u diensten bij Sentia afneemt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij leveren wat wij garanderen. We Guarantee.

"Sentia fungeert als een partner voor ons, heeft veel kennis en is een uitbreiding van onze interne organisatie. Ze zijn proactief, zowel op back-end als front-end platforms. Sentia is flexibel, effectief en altijd correct. Migraties zijn op tijd en binnen budget." 

Bart Manuel Managing Director Dept
DRIVEN BY CONTINUITY

VEILIGHEID EN BESCHIKBAARHEID ZIJN ONZE HOOGSTE PRIORITEIT. ONZE ORGANISATIE EN DATACENTERS VOLDOEN DAAROM AAN ALLE ISO CERTIFICERINGEN.

Meer lezen
Questions?

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een schaalbaar en flexibel platform voor uw klanten? Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is om mee te denken.

Contacteer ons