We do

Hybrid Cloud

Volledig kunnen vertrouwen op uw applicaties

Hybrid cloud is een verzamelnaam van gecombineerde oplossingen op verschillende locaties in de cloud. Het betreft een combinatie van de private, public cloud en dedicated services. Oplossingen op het gebied van SaaS zoals Office 365, Azure of de lokale IT infrastructuur van uw organisatie. Dit wordt ook als een onderdeel van de cloud gezien.

Steeds meer bedrijven stappen over op het gebruik van de hybrid cloud. De hybrid cloud biedt voordelen aangezien verschillende cloud-vormen optimaal kunnen worden benut en daarnaast een hoge mate van security. Het platform is geschikt om gevoelige data op te slaan en te verwerken, waar alleen u toegang tot heeft.

Het gebruik van de hybrid cloud heeft ook financiële voordelen. De schaalbaarheid van de cloudomgeving is flexibel. Het is vaak lastig van te voren in te schatten hoeveel resources er nodig zijn. Met het gebruik van de hybrid cloud is het niet nodig dit van te voren exact in te schatten. U betaalt namelijk alleen naar gebruik. De omgeving is gemakkelijk op te schalen of te downgraden.

Sentia biedt mogelijkheden voor het opzetten van een hybrid cloud omgeving voor uw organisatie en kan van objectief advies voorzien. Wij kunnen deze omgeving voor u opzetten en beheren. Het opmaken van een back-up of disaster recovery is door middel van virtualisatie mogelijk.

"Voor ons is technologie cruciaal. Van een traditionele uitgever van boeken zijn wij veranderd in een uitgever die software produceert." 

Eric Razenberg CEO ThiemeMeulenhoff
Questions?

Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de verschillende cloud services die wij bieden? Laat het ons weten!

Contacteer ons