Byte en HostingXS bundelen krachten met Combell en Sentia

alt text image

Byte en HostingXS worden onderdeel van Intelligent. Binnen de Intelligent groep is Sentia actief voor Large Enterprises en Combell voor de MKB-markt. Met deze overnames wordt Intelligent marktleider in e-commerce hosting in de Benelux. Binnen de Enterprise Hosting is Intelligent met Sentia sinds vorig jaar marktleider. Dit heeft een positieve impact gehad op de innovatie en kwaliteit van de producten en diensten. Met deze en toekomstige overnames wil Intelligent hetzelfde bereiken binnen MKB Hosting.

In lijn met de filosofie van de groep

Intelligent is er van overtuigd dat de combinatie van de kennis van beide bedrijven, aangevuld met de expertise van andere bedrijven in de groep, zal leiden tot sterkere en meer gespecialiseerde hostingproviders. Bovendien stelt Intelligent dat de strategie zal leiden tot meer en snellere innovatie, door het combineren van de knapste koppen uit de sector. Het positieve resultaat zal meetbaar zijn voor alle klanten van de groep.

Gezamenlijk DNA: groei, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Het is opvallend hoe het DNA van alle organisaties op elkaar aansluit. 

 

We hebben dezelfde gedrevenheid om voortdurend te verbeteren. Dat leidt tot hoge kwaliteit hostingproducten en geroemde persoonlijke support. Waar wij nu sterk in zijn en in de toekomst nog meer in willen investeren, is de relatie met onze klanten. Persoonlijk contact en kennis van zaken zijn daarbij onontbeerlijk. Frederik Poelman Managing Director of SME Intelligent Hosting
Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons