We do

Banking and Insurance

Volledig kunnen vertrouwen op uw applicaties

In een tijdperk waarin de klanten hoge verwachtingen hebben betreft de veiligheid van hun financiële middelen, blijkt dat de technologie voor de Banking & Insurance sector van kritiek belang is.

Wij beseffen heel goed hoe belangrijk het is voor deze organisaties om altijd volledig op hun kritische applicaties te kunnen vertrouwen. Als gecertificeerd Managed Service Partner met bijna 20 jaar ervaring biedt Sentia betrouwbare private en publieke cloud-oplossingen aan mét een volledige technische applicatiebeheer die voldoet aan de hedendaagse eisen.

De vraag is hoe u technologie kunt gebruiken om uw bedrijfsproces te verbeteren en uw klantenloyaliteit te waarborgen terwijl u zich tegelijkertijd bezighoudt met opkomende veiligheidsrisico's en gegevensbescherming?

Sentia denkt mee over het ontwerp, de service en de oplossing voor een flexibele technologie-infrastructuur, die bijdraagt in de ondersteuning voor een succesvolle digitale transformatie van diverse technologieën.

"IT is voor ons kritisch. In basis zorgen wij ervoor dat jullie in de winter van warmte worden voorzien"

David Defour CTO Gas Infrastructure Europe
DRIVEN BY CONTINUITY

VEILIGHEID EN BESCHIKBAARHEID ZIJN ONZE HOOGSTE PRIORITEIT. ONZE ORGANISATIE EN DATACENTERS VOLDOEN DAAROM AAN ALLE ISO CERTIFICERINGEN.

Meer lezen
Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons