Monitoring

alt text image

Dag en nacht monitoren wij de omgevingen van onze klanten. Met onze Baseline en Functionele monitoring houden we de performance op zijn best. Door de hele keten te analyseren, ontdekken wij continu pro-actief potentiële kansen en risico’s en zien wij trends ontstaan. Zodra deze trends gesignaleerd worden, kunnen we de infrastructuur tijdig aanpassen zonder dat u daar iets van merkt.

De kern van goed applicatiebeheer is pro-actieve monitoring. Daarbij kijken we niet alleen of de server en het netwerk in de lucht zijn, maar ook of de applicatie daadwerkelijk presteert zoals afgesproken. Onderstaand een overzicht van onze monitoring dienstverlening.

FUNCTIONELE MONITORING

Wij zorgen ook dat de complete keten van een applicatie gemonitord wordt. Met software-tooling bootsen wij de ervaring van de gebruiker na. In de praktijk betekent dit dat wij vaak eerder merken dat er een probleem is dan de klant. Dit gaat soms zelfs zo ver dat wij bij externe koppelingen de leverancier bellen wanneer wij opmerken dat de verbinding of datastroom van hun klant verbroken is.

EXTERNE MONITORING

Door van buitenaf vanaf meerdere locaties te monitoren, kunnen wij snel handelen op het moment dat een website niet beschikbaar is. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde scenario's af te spelen die een gebruiker simuleren. Zo kunnen bijvoorbeeld het verkoopproces van artikelen in een mandje tot het afrekenproces worden gemonitord. Wij maken hierbij gebruik van Uptrends als monitoring provider.

Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons