Performance

alt text image

Uw doelgroep wil direct toegang tot uw website en applicaties en uw medewerkers verwachten een snel werkende IT-omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw content en applicaties altijd goed bereikbaar zijn.

Loadbalancing

Onze loadbalancing technologie garandeert een optimale verdeling van de belasting over ons serverpark, waardoor Sentia de business continuïteit van uw gehoste infrastructuur maximaal kan garanderen. Dat doen we zowel op het niveau van het netwerk als applicaties, al dan niet in combinatie met SSL.

High availability

Door elke server te dupliceren, vangen wij zowel technische als logische fouten op, zonder dat de beschikbaarheid van uw data of applicaties wordt onderbroken. We combineren high availability, fault tolerance en virtuele high availability en stellen dit ten dienste van uw specifieke behoeften.

(Multi-node) Clustering

Sentia biedt clustering aan als failover-oplossing die een hoge beschikbaarheid van uw data en applicaties garandeert. U kunt rekenen op een ruime ervaring in zowel traditionele actief-actief en actief-passief clustering, alsook geavanceerde multi-node clustering waarbij we per cluster meerdere database nodes kunnen beheren.

 

Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons