Security

alt text image

Onze contracten zijn flexibel en ingericht op een manier die continuïteit en veiligheid garandeert. Uiteraard is Sentia gecertificeerd volgens ISO 9001, 14001, 27001 NEN7510 en ISAE 3402. Daarnaast is de Sentia Cloud ingericht met een 'right to examine', zodat de klant en toezichthouders op elk moment toegang hebben tot 'hun' data. 

Veilig onderkomen voor gevoelige data

Voor een vaste vergoeding verzorgen we de continuïteit van applicaties van onze klanten. Wij zijn transparant en voor u altijd bereikbaar. Met onze online management dashboards hebben klanten 24/7 inzicht in onze prestaties.

Back-up and restore

Sentia voorziet in regelmatige reservekopieën van uw gegevens op veilige locaties. Zo garanderen we een permanent recovery point naar de laatst bekende 'goede' toestand van een database of set bedrijfsgegevens.

Netwerkbeveiliging

Sentia biedt een brede waaier aan netwerk-, applicatie- en spamfirewalls oplossingen en is hierbij leverancier-onafhankelijk. We buigen ons daarbij zowel over de implementatie, als de opvolging en het complete beheer.

Antivirus

Sentia kiest steevast voor uitstekende antivirussoftware met een laag geheugen- en schijfverbruik en de minste systeemvertraging. Onze centrale managementconsole stelt ons in staat uiterst snel te reageren wanneer het netwerk bedreigd wordt.

Firewalling

Sentia garandeert een veilige en beschikbare omgeving, die virussen, spyware, spam en hackers op veilige afstand weet te houden. We werken met softwarematige firewalls van Clavister en appliance oplossingen van Cisco en Juniper Networks.

Versleutelde communicatie

Voor zowel permanente communicatie tussen netwerken als tijdelijke point-to-point verbindingen, heeft Sentia een uitgebreide expertise ontwikkeld.

Geïntegreerde beveiligingsaanpak

Om gevoelige informatie en applicaties te beveiligen, voorziet Sentia in een geïntegreerde aanpak, waarbij technologieën als Intrusion Detection worden gebruikt zonder dat u die specifieke kennis zelf in huis moet halen.

Beveiliging zonder overlast

Voorheen werkten veel beveiligingsoplossingen met ‘clients’, software die op het individuele systeem draait en de bestanden scant. Dat beïnvloedde de performantie van het geheugen, de CPU en disks. Deep Security is software die op het niveau van de Hypervisor draait, wat betekent dat additionele agents die geïnstalleerd dienen te worden op uw systemen overbodig zijn. In plaats daarvan draait de software in de hypervisor (of virtualisatielaag) en scant deze het verkeer dat bij de virtuele machines binnen komt of uit gaat.

Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons