We do

Outsourcing

Sentia heeft bijna 20 jaar ervaring met end-to-end outsourcing van zeer diverse en veeleisende organisaties

Er komen steeds sneller innovaties en nieuwe technologieën op de markt. Bedrijven moeten hierop adequaat reageren om bij te blijven. IT-omgevingen worden daarmee elke dag complexer. Vaak missen IT-afdelingen bepaalde expertises of schaalgrootte van de afdeling. Hierdoor wordt het lastig mee te gaan met al de verschillende marktontwikkelingen.

De focus van de dienstverlening van Sentia is het optimaal inregelen en beheren van dergelijke platformen. Bent u te veel kwijt aan het ‘blussen van brandjes’ en het oplossen van problemen omdat dit steeds lastiger wordt? Dan is het wellicht een idee om IT te outsourcen bij een leverancier als Sentia. Dit houdt in dat u het beheer van uw IT end-to-end ‘uitbesteed’ aan een provider. Sentia heeft bijna 20 jaar ervaring met end-to-end outsourcing van zeer diverse en veeleisende organisaties.

Sentia kan uw of een gedeelte van uw IT beheren. Outsourcing biedt kansen de focus van uw organisatie te verleggen naar wat echt belangrijk is, de core business. Uw medewerkers hebben meer tijd om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Wanneer u een overeenkomst met Sentia sluit voor het outsourcen van uw IT, krijgt u er een aantal collega’s bij. Deze collega’s vanuit Sentia integreren in uw team zowel op locatie als vanuit de Sentia kantoren, en zijn een proactieve partner voor u. Hierdoor haalt u meer expertise in huis en creëert u schaalgrootte van uw afdeling. Tevens kan outsourcing uiteindelijk voor een verlaging van uw IT-kosten zorgen.

"Wij hebben een zeer technologische partner nodig, die kijkt naar de deployments van de applicatie en begrijpt hoe deze werkt, zodat onze focus kan liggen op het ontwikkelen van applicaties."

Rob Spekschoor CTO Centralpoint
Questions?

Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden over het uitbesteden van uw IT-diensten aan Sentia?

Contacteer ons