We do

Retail

Volledig kunnen vertrouwen op uw e-commerce applicaties

In een tijdperk waarin de behoeften van retail-organisaties blijven fluctueren, moeten deze organisaties ervoor zorgen dat ze kunnen voldoen aan de meest kritische vereisten van hun klanten. Deze kostenbewuste, sterk geoptimaliseerde organisaties zijn altijd op zoek naar een verbeterde en gedifferentieerde aanpak. Voor toonaangevende klanten van Sentia als Carrefour, Vente-Exclusive, Centralpoint, Veritas, Beslist en Pizzahut is dit geen ander verhaal.

U weet nooit exact op welk tijdstip een potentiële klant uw e-commerce platform bezoekt. Bij Sentia kunt u er vanuit gaan dat uw website of applicatie 100% beschikbaar is en daarnaast extreem schaalbaar. Tevens bieden wij u een 24/7 dienstverlening. Mocht er toch iets fout gaan, dan zijn wij gewoon bereikbaar en lossen uw probleem op.

"Wij hebben een zeer technologische partner nodig, die kijkt naar de deployments van de applicatie en begrijpt hoe deze werkt, zodat onze focus kan liggen op het ontwikkelen van applicaties."

Rob Spekschoor CTO Centralpoint
DRIVEN BY CONTINUITY

VEILIGHEID EN BESCHIKBAARHEID ZIJN ONZE HOOGSTE PRIORITEIT. ONZE ORGANISATIE EN DATACENTERS VOLDOEN DAAROM AAN ALLE ISO CERTIFICERINGEN.

Meer lezen
Questions?

Wij helpen u graag

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor uw ecommerce platform? Daar kunnen wij u mee helpen!

Contacteer ons