We do

Security

Security is van het grootste belang

Security is een belangrijk punt op het gebied van IT. Er zijn verschillende zaken waarbij security belangrijke rol speelt. Dit betreft de veiligheid van de systemen, het verwerken van gevoelige data, back-up en restore, netwerkbeveiliging, antivirus en firewalling.

De security loopt bij Sentia ook door in de contracten met onze klanten. Onze contracten zijn flexibel en ingericht op een manier die continuïteit en veiligheid garandeert. Uiteraard is Sentia gecertificeerd volgens ISO 9001, 14001, 27001 NEN7510 en ISAE 3402. Daarnaast is de Sentia Cloud ingericht met een 'right to examine', zodat de klant en toezichthouders op elk moment toegang hebben tot 'hun' data.

Wij bieden een verzorging voor de continuïteit van applicaties voor onze klanten. Wij zijn transparant en voor u altijd bereikbaar. Met onze online management dashboards hebben klanten 24/7 inzicht in onze presentaties. Tevens kunnen wij gezamenlijk kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van security.

Sentia stimuleert ons, daagt ons uit en garandeert een quick time to market bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Sentia helpt ons om het IT landschap naar een hoger niveau te tillen en daarnaast de kosten substantieel te beperken.

Michel Hofman CIO Amsterdam Trade Bank
Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons