Sentia is Dell EMC CSP PARTNER OF THE YEAR

alt text image

Met de Dell EMC Partner Awards wil Dell EMC zijn waardering tonen voor de partners die dagelijks hard werken om de oplossingen in de markt zetten. “Onze partners zijn een van de belangrijkste schakels in het verkoopproces”, vertelt Erwin Vanluchene, Dell EMC Channel Manager Belgium & Luxembourg. "Het is voor DELL EMC een eer om alle winnaars en finalisten van de Dell EMC Partner Awards 2018 te mogen erkennen.”

 

CSP PARTNER OF THE YEAR

 

CSP PARTNER OF THE YEAR erkent Sentia Belgium voor het ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen in de markt op basis van Dell EMC-technologie. Hierdoor kunnen klanten hun omgeving transformeren en belangrijke zakelijke uitdagingen aangaan.

 

David Temmerman: “Het strategisch partnership met Dell-EMC laat Sentia toe om de exponentiële groei van organisaties die digitaal als nr 1 op hun agenda hebben staan in te vullen. Het joint co-sell model tussen Dell EMC én Sentia is het toonvoorbeeld hoe een winnend partnership tussen een infrastructuur marktleider en een managed service provider dient te werken. De Dell-EMC sales organisatie heeft het DNA om elke klant mee te nemen op de digitale transformatie reis. ”

 

Erwin Vanluchene: “Digitale transformatie moet komende jaar bij heel veel bedrijven hoog op de agenda staan. Sentia Belgium heeft bewezen dat ze daar nu al klaar voor zijn. Ze zijn binnen ons partnerprogramma sterk gegroeid en hebben de Dell EMC oplossingen op vlak van Digital, Workforce, Security, IT aangegrepen om hun klanten de juiste tools aan te reiken om klaar te zijn op vlak van digitalisering.”

 

 

 

Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons