We do

Education

Volledig kunnen vertrouwen op uw applicaties

Wij beseffen heel goed hoe belangrijk het is voor onze klanten om altijd volledig op hun kritische applicaties te kunnen vertrouwen. Voor een betrouwbare en goed werkende IT-oplossing kunt u bij Sentia terecht. Met ervaring van bijna 20 jaar biedt Sentia een bedrijfskritische IT-outsourcing op het gebied van private en publieke cloud-oplossingen, met volledige technische applicatiebeheer.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Sentia hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerkers cursussen en/of studies te volgen. Zo blijven zij up-to-date en beschikken zij over de kennis van de nieuwste technologieën. Sentia werkt voor educatieve en veeleisende bedrijven als Unicoz, ThiemeMeulenhoff en VanDijk. Zij dragen op hun eigen manier mee aan een beter onderwijs, voor onze wellicht wel toekomstige collega’s.

"Voor ons is technologie cruciaal. Van een traditionele uitgever van boeken zijn wij veranderd in een uitgever die software produceert." 

Eric Razenberg CEO ThiemeMeulenhoff
DRIVEN BY CONTINUITY

VEILIGHEID EN BESCHIKBAARHEID ZIJN ONZE HOOGSTE PRIORITEIT. ONZE ORGANISATIE EN DATACENTERS VOLDOEN DAAROM AAN ALLE ISO CERTIFICERINGEN.

Meer lezen
Questions?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons